Thursday, August 22, 2013

THE NAMES ~

HELLO

nak storie skit sejarah kite :)

FROM the FIRST
TO
the 
LAST

1) NORA - sakai die ney .aku pass die neyh kat arwah megat danial .pastu tuduh aku nak barang die !
2) LEEN -  die ney aku sayang weyh , tapi xde jodoh , pindah ,dan lost contact :(
3)AFIQAH - camane aku leh couple ngan dye aku pon xtau ,sebab amiezie ler .
4) IZZATUL - hah , adik ipar lan kristal neyh , dekat stahun ,pastu clash ,sebab dye test aku (tanak ckp)
5) SITI AISYAH - die syok kat aku ,tp sbab membe aku suke die ,aku xnk die.
6) SYERRA - die terime aku tpaksa jer , tpi ,ntah mcm ne ,aku syg die gile babi kot ,tp xde jdoh gak.
7) NATASHA - aku tak tahu nak describe die ,tp yg aku tau die PENIPU.
8) MAR      - Is the last , byk kali aku curang , tp die still terime aku . ILOVEHERSOMUCH :*

Thursday, August 15, 2013

SUPER AWESOMEEEEE !

HAHA , hey ,,
actually arini kita dah follow blogger ,
someone was special to me before .
siapa ? 
itu rahsia ,,

hanya dia yang tau siapa dirinya ANDAI dia
membaca blog aku yang sedih , daif ,ETC .

actually lagu yg kt blog die
best!

blog dye pon comel .. blog aku ?
haram ,,, haha!

sebenarnya aku nak tny lagu apa yg die pakai :')

itu jer :)

kbai ,, ASSALAMUALAIKUM :)

~ tRUe LOve NeVer DIes ~

SKITTLE :)

assalamualaikum`

hye,
okai ,today aku dah bg ex bestfwend aku SKITTLE ,
sbab pasal SKITTLE lah aku ngan dye gaduh besar
haha kelakar kan,, sebab SKITTLE jer pun ,,

jangan kene rembat sudah lah SKITTLE tu~ sebab aku letak kat viper kereta dia
haha ,, first time aku buat cmtu ,MINTA MAAF dengan cara camtu
 untuk perempuan...
DAN aku letak note [ I'M SORRY :( ]

~SKITTLE FOR YOU ~


FATHIN ARYANA

Wednesday, August 14, 2013

stalk , stalk , stalk , and again STALK

haihh~you
apewlaa nasib,,
aku slalu stalk kau :) 
okaii i see you dah happy ,,

kan i dah ckp ,,
onde day kiff drake tu mesti akan
dtg balek kat you ,, so ?

you mesty happy sesanggad kan,,,
bagguslaaa..
tapi ,,langsung tak igt aku :/

okaii laa ,, selamat pagii ..

biarlah blog sunyi tade lagu ,, tapi makna mempenuhinya

asalamualaikum

(true love never died)



Monday, June 18, 2012

CAPITAL Arep = Kita tak suka dia sebab dia control life kita.



perh inilah kehidupan~ aku xleyh trime apew yg kaw ckp kan neyh~
weyhh...
kenapew la kaw wat aku cmnewyh ,
tiap SAAT
tiap DETIK 
tiap WAKTU

aku msty amek tawu pasal kaw~ serious sedeyh~
aq control kaw bersebab syerra~
sbab sygkan kaw~ tapy
aty kaw bute,
aty kaw bute sebabkan EMO KAW
haha~ 
too la salah kan control orang yg kite cinte...

hurm~

btol la owg kate PAST IS PAST :'(

Saturday, June 16, 2012

jgn LAH menTIOn NAme SYERRA TO lagY sYG~




mar arep nak mar tawu arep syg mar sowg~
tp syg slalu sebut sal syerra~ok
im sorry~ :(

i unly love you shayangss~ 

love you more than everything~
arepp tawu mar faham arep~ dekad stahun da kitekan
hope kekal keyh syg~

syerra is nothing to me~ but you is everything too me~ <3

LOVE yOU fucKInG damN MUch!!

Friday, May 25, 2012

peace :D

lame nye x update..xtaw nak update ape..alahai..
Aq syg kaw..
Chenta kaw..
Rndu...kaww

<33