Thursday, August 22, 2013

THE NAMES ~

HELLO

nak storie skit sejarah kite :)

FROM the FIRST
TO
the 
LAST

1) NORA - sakai die ney .aku pass die neyh kat arwah megat danial .pastu tuduh aku nak barang die !
2) LEEN -  die ney aku sayang weyh , tapi xde jodoh , pindah ,dan lost contact :(
3)AFIQAH - camane aku leh couple ngan dye aku pon xtau ,sebab amiezie ler .
4) IZZATUL - hah , adik ipar lan kristal neyh , dekat stahun ,pastu clash ,sebab dye test aku (tanak ckp)
5) SITI AISYAH - die syok kat aku ,tp sbab membe aku suke die ,aku xnk die.
6) SYERRA - die terime aku tpaksa jer , tpi ,ntah mcm ne ,aku syg die gile babi kot ,tp xde jdoh gak.
7) NATASHA - aku tak tahu nak describe die ,tp yg aku tau die PENIPU.
8) MAR      - Is the last , byk kali aku curang , tp die still terime aku . ILOVEHERSOMUCH :*

No comments:

Post a Comment